Grāmata

Aiz slēgtām durvīm

ISBN kods:
9789984359540
Pievienots:
23.08.2019
Izdevējs:
Kontinents
Autors:
Liza Gārdnere
Vāki:
Cietie vāki
Lappušu skaits:
432
Grāmata nav pārdošanā!

Savās mājās atrasts nogalināts Konrads Koners. Turpat blakus atrodas viņa mīļotā sieva Īvija, kura ir abu pirmā bērna gaidībās. Viņai rokās ir ierocis. Detektīve Dīdī Vorena uzreiz atpazīst šo sievieti – abas ir tikušās pirms sešpadsmit gadiem, kad Īvija it kā nejauši bija nošāvusi savu tēvu. Dīdī netic nejaušībām.

Tomēr šī lieta nav tik vienkārša, kā sākumā šķitis. Kāpēc Īvija atsakās runāt? Kāpēc nogalinātā vīrieša pagātne ir tik aizdomīgi “tīra”? Kādu lomu abās ģimenes traģēdijās spēlējusi Īvijas šķietami perfektā māte? Atklājot arvien aizdomīgākus pavedienus, detektīvei rodas jautājums – vai Īvija ir slepkava vai… upuris.

 

Cunami, nevis detektīvromāns! Šo var nodēvēt par Lizas Gārdneres labāko darbu.

Deivids Baldači

 

Liza Gārdnere ir pārspējusi pati sevi ar spēcīgu romānu par trim sievietēm, divām slepkavībām un neskaitāmiem noslēpumiem. No pirmās satriecošās lappuses līdz pēdējai satricinošajai – šis romāns ir valdzinošs un pārsteidzošs, tas apmierinās jebkura lasītāja gaumi.

Liza Skotolaina

 

Aiz slēgtām durvīm ir īsts, pamatīgs un emocionāls romāns, kurā teikumi tiek izšauti kā no lielgabala. Tas ir stāsts par trim aizraujošiem personāžiem, Dīdī, Floru un Īviju, kas arī vienas pašas noturētu lasītāja uzmanību.

Publishers Weekly