Grāmata

Astotā nakts

ISBN kods:
astotnatkts
Pievienots:
07.12.2017
Izdevējs:
Kontinents
Autors:
Sebastians Ficeks
Vāki:
Cietie vāki

€ 7.25 (ar PVN)


Ģeniālais vācu psihotrilleru rakstnieks Sebastians Ficeks uzspridzina ierasto mieru ar gadsimta aktuālāko tēmu. Kad tehnoloģijas ir noderīgas, un kad tās kļūst par bīstamu ieroci, kas saindē cilvēka prātu? Lasot šo romānu, jāatceras palaikam ieelpot.

 

Astotajā augustā pulksten astoņos un astoņās minūtēs tiks izlozēts viens vārds.

 Šis cilvēks divpadsmit stundas atradīsies ārpus likuma. Jebkāda citos apstākļos

sodāma rīcība no viņa puses un pret viņu netiks sodīta.

 

Virtuālajā vidē strauju popularitāti gūst anonīmi izveidota spēle, kas darbojas pēc linča tiesas principiem: ikviens ir tiesīgs izvirzīt kandidatūru: draugu, sāncensi, bijušo, ienaidnieku... Izraudzīto divpadsmit stundas jebkurš drīkst nesodīts nogalināt. Spēles organizatori apgalvo, ka darbojas ar valdības atļauju, un tam, kurš uzdrošinātos sadzīt pēdas kandidātam, sola desmit miljonus eiro...

 

Bens neko nenojauš par masu psihozi, ko sabiedrībā izraisījusi šī spēle. Līdz brīdim, kad televizora ekrānā ierauga savu attēlu... ar astotnieku uz pieres. Pats pret savu gribu viņš tiek ierauts cilvēku medībās.

 

Astotā nakts ir asinis stindzinošs psiholoģiskais trilleris, kas ikvienam liek uzdot jautājumu: vai es būtu gatavs nesodīts nogalināt par desmit miljoniem eiro? Sebastiana Ficeka romāni izdoti vairāk nekā 30 valstīs. Autors sarakstījis jau sešpadsmit romānus, kas saņēmuši lasītāju augstāko vērtējumu.

 

Astotā nakts ir vēl viens Ficeka romāns, kas pārliecinājis mani visos līmeņos. Tas aptver daudzas aizraujošus tēmas, ir ļoti aktuāls un aizraujošs.

The Book Secret

 

Spraigs trilleris par eksperimentu, kas izlaužas ārpus kontroles.

Bild am Sonntag