Grāmata

Atstumtā uguns, 1.daļa (jauniešu romāns)

ISBN kods:
9789934300486
Pievienots:
22.09.2022
Izdevējs:
Ezerrozes grāmatas
Autors:
Agnese Pastare
Vāki:
Cietie vāki
Lappušu skaits:
255
Grāmata nav pārdošanā!

Jauniešu romāns

Linda Gudlena ir parasta jauniete, kura dzīvo nelabvēlīgā vidē… vai vismaz tā viņai likās, līdz kopā ar brāli viņi pārvācas uz jaunu vietu, kur meitene saprot divas lietas. Pirmkārt, bailes un nedrošība nāk no viņas pašas, nevis no cilvēkiem iepriekšējā dzīves vietā. Otrkārt, Linda uzzina, ka nepavisam nav parasta, astoņpadsmitajā dzimšanas dienā atklājot, ka spēj valdīt pār uguni. Sastopot vēl citus viņai līdzīgos, kas valda pār ūdeni, gaisu un zemi, meitenes dzīvē ienāk lērums ar piedzīvojumiem, jaunas zemes meklējumiem un jaunas sevis atklājumiem. Bet pat visjaukākajos un sirsnīgākajos brīžos zemapziņā vēl aizvien tirda doma, ka kādu dienu viņai nāksies stāties pretī savai sen zudušajai dvīņu māsai Ariatai.
Kā lai sagatavojas cīņai un kur ņemt ne tikai spēku vai prasmes, bet arī drosmi to darīt? Uz šiem jautājumiem Lindai atbildi palīdz rast kāds noslēpumains uguns elfs, ko viņa sastop viņu pasaulē - Detskā. Tā nu Linda Gudlena, Uguns Meita, mācās izprast sevi un pasauli sev apkārt.
Šis ir stāsts par cilvēku un elfu pasaulēm, par elementiem un to pārvaldīšanu, par mītiskām būtnēm un arī par to, kā iepazīt sevi. Un galu galā šis ir stāsts par to, ka vislielākā uzvara nav izcīnāma ar kaujas saucieniem vai cīņas prasmēm, bet ar kaut ko pavisam citu