Grāmata

Dziesmas bērniem (ar notīm)

ISBN kods:
9789934898617
Pievienots:
10.06.2021
Izdevējs:
Ausma Media
Autors:
Laura Polence
Dizains / ilustrācijas:
Guna Poga
Vāki:
Mīkstie vāki ar atloku
Lappušu skaits:
88
Grāmata nav pārdošanā!

Šī skaistā nošu grāmata būs lielisks sabiedrotais bērniem, kas gatavi kāpt dziesmu vilcienā, lai dotos uz brīnišķīgo mūzikas pasauli. Šajās lappusēs atrodamas notis un vārdi jau bērnu iemīļotām dziesmām, kas pazīstamas no seriāliem “Tutas lietas”, “Ukulele” un “Emī un Rū”. Visu šo burvīgo dziesmu autore ir talantīgā komponiste Laura Polence, bet dziesmu vārdus sarakstījuši dzejnieki Kārlis Vērdiņš, Edvards Kuks un rakstnieces Inga Mastiņa un Elizabete Lukšo-Ražinska. Nošu līnijas un dziesmu pantus papildina mākslinieces Gunas Pogas asprātīgās ilustrācijas, kurās dziesmu varoņi un tēli dzīvo paši savu dzīvi.

Grāmatā atrodams QR kods, kas aizved uz tīmeklī izveidotu īpašu izlasi ar visu 22 grāmatā iekļauto dziesmu karaoke versijām, kuras var izmantot kā pavadījumu balsij, ja pie rokas nav neviena mūzikas instrumenta.

Laura Polence ir dziedātāja, komponiste un pianiste no Latvijas. Ar mūziku nodarbojas kopš sešu gadu vecuma, pēc Rīgas Doma kora skolas diriģēšanas klases beigšanas 2007. gadā Laura pārcēlās uz Nīderlandi, lai studētu džeza vokālu un kompozīciju Amsterdamas Mākslu augstskolā. Šobrīd Laura joprojām dzīvo Amsterdamā un aktīvi darbojas vairākos muzikālos un teātra projektos. Kopš 2018. gada Laura komponē dziesmas bērniem, bet 2020. un 2021. saņēmusi Zelta Mikrofonu kategorijā Gada labākais mūzikas albums bērniem.