Grāmata

Ēd laimīgs

Pievienots:
22.11.2021
Izdevējs:
Jāņa Rozes apgāds
Autors:
Ilze Veisbārde
Vāki:
Cietie vāki

€ 19.31 (ar PVN)


Ilze Veisbārde vienmēr darbojusies radoši – gan mārketinga jomā, gan organizējot šaurākam un plašākam ļaužu lokam domātus sarīkojumus, un jau daudzus gadus rīko arī brīnišķīgas saiešanas gan radiem un draugiem, gan kolēģiem. Viņa prot arī dāsni dalīties: ar receptēm, ar piedzīvotā iespaidiem, interesantām idejām, vārdu sakot – uzšķilt dzirksteli līksmai atmosfērai un piemest pa kādam pipariņam, lai tā labāk iespiežas atmiņā. Daļu šīs pieredzes kopā ar Iritu Skirmanti apkopojusi krājumā “Viesību grāmata: radošas idejas neaizmirstamai ballītei” (2003), kurai izvēlējās tematiskās ēdienkartes.

Kopš 2021. gada pavasara Ilze sevi var pilntiesīgi dēvēt arī par ēdienu blogeri. Šajā pavārgrāmatā atradīsiet daudz kārdinošu ideju gan ģimenes svinību galdam, gan pārbaudītas un Ilzes kulināres talanta cienītāju aprobētas garšas, kas iemitinājušās Veisbāržu mājās pēc ceļojumiem uz Vidusjūras valstīm un arī tālāk pasaulē.

Krāšņajās fotogrāfijās var ne tikai apskatīt, kāds rezultāts sagaidāms, izmantojot konkrēto recepti, – tās ļauj kaut nedaudz iejusties arī svētku gaisotnē. llze ir pārliecināta – to uzburt nav nemaz tik grūti.

12 ēdienkartes lieliem un maziem svētkiem.
105 kārdinošas receptes.

Vajag tik iedvesmu un vēlēšanos. Lai šī grāmata to sniedz!