Grāmata

Flirts virtuvē

ISBN kods:
9789934091155
Pievienots:
23.11.2020
Izdevējs:
Zvaigzne ABC
Vāki:
Cietie vāki
Lappušu skaits:
256
Izmēri:
27 x 19
Grāmata nav pārdošanā!

itnesa trenere Vendija Karalkina jau daudzus gadus vada tā sauktos slaiduma izaicinājumus jeb maratonus gan tiešsaistē, gan klātienē. Arvien vairāk sieviešu tajos piedalās ne tikai ar mērķi notievēt, bet galvenokārt tādēļ, lai veselīgu dzīvesveidu ieviestu savā ģimenē.

Tieši tādēļ Vendija piedāvā flirtēt ar produktiem un kalorijām, lai jau ierastas un ģimenē iecienītas receptes kļūtu veselīgākas, turklāt nezaudētu ierasto pamatgaršu.

Šajā grāmatā Vendija piedāvā viegli, ātri un vienkārši pagatavojamus desertus, pamatēdienus, pankūkas, bulciņas, kēksus, maizītes, picas un sacepumus. Turklāt viss tikai un vienīgi no veselīgām sastāvdaļām! Lielākā daļa ēdienu ir pagatavojama nieka 20 minūtēs, un arī visas sastāvdaļas ir ērti nopērkamas jebkurā pārtikas veikalā.

Ļoti vērtīgas ir grāmatā iekļautās nodaļas FLIRTA PADOMI un IZKUSTIES. Flirta padomos autore sniedz detalizētas un būtiskas norādes par daudziem ikdienā lietojamiem produktiem, kā arī vērš lasītāju uzmanību uz tādiem produktiem, kuriem līdz šim lielveikalā daudzi gājuši garām.

Savukārt nodaļā Izkusties piedāvāts viegls, ikdienā paveicams vingrojumu komplekss, kas uzlabos vispārējo veselības stāvokli.