Grāmata

Kāpēc neviens man to iepriekš nav teicis? (cena tikai publiskajām bibliotēkām)

ISBN kods:
9789916975947
Pievienots:
01.08.2022
Izdevējs:
Helios
Autors:
Džūlija Smita
Vāki:
Mīkstie vāki
Lappušu skaits:
295

€ 14.32 (ar PVN)


Balstoties gadiem ilgajā klīniskās psiholoģes pieredzē, tiešsaistes sensācijaDr.Džūlija Smita savā pirmajā grāmatā apkopo prasmes, kas nepieciešamas, lai pārvarētu ikdienas dzīves izaicinājumus un gādātu par savu emocionālo un mentālo veselību.

GrāmataKāpēc neviens man to iepriekš nav teicis? sniedz ieskatu terapijā izmantotajos instrumentos un māca, kā stiprināt un saglabāt savu mentālo veselību pat visgrūtākajos brīžos.Dr.Džūlijas Smitas profesionālie padomi un efektīvie grūtību pārvarēšanas paņēmieni palīdzēs tikt galā ar trauksmi, kritiku un depresiju, kā arī ļaus uzzināt, kā vairot pašapziņu, rast motivāciju un iemācīties piedot sev.

Kāpēc neviens man to iepriekš nav teicis?ar īsu, viegli uztveramu padomu palīdzību aplūko ikdienas problēmas un piedāvā praktiskus risinājumus, konkrētu informāciju un norādījumus.

Jūsu psiholoģiskā un fiziskā labbūtība ir vienlīdz svarīgas.Dr.Džūlijas Smitas empātiskais, ar pārbaudītām stratēģijām bagātinātais ceļvedis piedāvā dziļāku izpratni par to, kā darbojas cilvēka prāts, un sniedz nepieciešamo palīdzību psihiskās veselības uzturēšanai ikdienā.Kāpēc neviens man to iepriekš nav teicis?vienlaikus ir vieda un praktiska grāmata, kas var mainīt jūsu dzīvi.

PAR AUTORI:

Dr. Džūlijai Smitai ir vairāk nekā desmit gadu pieredze klīniskajā psiholoģijā. Viņa ir pirmā speciāliste, kas izmantoja TikTok, lai piedāvātu ieskatu terapijā. Darbojoties savā privātpraksē, Džūlija izveidoja TikTok kanālu, kura mērķis bija ikvienam piedāvāt augstas kvalitātes izglītojošu saturu par mentālo veselību.

Covid-19 pandēmijas laikā Džūlijas auditorija pieauga līdz trim miljoniem sekotāju. Lietotāji novērtēja autores veidotos nelielos pašpalīdzības videoklipus un izmantoja šos padomus dzīvē. Džūlijas videoklipi dažādās platformās sasnieguši aptuveni pusmiljardu skatījumu. Viņa ir filmējusies divās BBC filmās, bijusi redzama un dzirdama arī televīzijas kanālos un CBBC, Good Morning Britain, BBC Breakfast un CNN International pārraidēs, darbojas kā psiholoģe BBC Radio 1 Life Hacks. Par Džūliju Smitu stāstīts Women’s Health, Buzzfeed, The Telegraph, The Times, The Sunday Mail, Glamour, CNN un citviet. Sociālais tīkls TikTok viņu iekļāvis 100 labāko satura veidotāju sarakstā. Viņa dzīvo Hempšīrā, Anglijā, kopā ar savu vīru un trim bērniem.