Grāmata

Kāpšanas sports. Teorija un prakse

ISBN kods:
9789934203800
Pievienots:
15.01.2020
Izdevējs:
Jumava
Autors:
Inga Liepiņa, Santa Vilka
Vāki:
Mīkstie vāki
Lappušu skaits:
175
Grāmata nav pārdošanā!


Grāmata “Kāpšanas sports, teorija un prakse” balstīta gan uz abu autoru vairāku gadu praktisko pieredzi, gan uz pētniecības teorētiskajām atziņām, kas pamatotas ar plašu ārvalstu speciālistu praktiskās pieredzes un teorētisko atziņu analīzi. Nozīmīgi ir izglītot jaunos sportistus, ko arī autores veiksmīgi sāk, iepazīstinot interesentus ar kāpšanas sporta vēsturi un attīstību. Būtiski ir iezīmēt līdz šim mazpazīstamā sporta veida specifiku, sniedzot priekšstatu par vairākām kāpšanas disciplīnām.
Šobrīd Latvijas sporta un izglītības speciālistu pieprasījums pēc labas literatūras sporta jomā ir nepāprotams, īpaši tas izpaužas nosacīti jaunajā sporta veidā — kāpšanas sportā. Ingas Liepiņas un Santas Vilkas grāmata ir pirmais šāda satura izdevums latviešu valodā, ko varam uzskatīt par nozīmīgu ieguldījumu šī sporta veida attīstībā Latvijā.
Izdevums ieteicams sporta treneriem, sporta skolotājiem, studentiem, sportistiem. Tas ir izcils materiāls kāpšanas sporta veida attīstībai Latvijā un Eiropā.
 
Juris Grants,
Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas
rektors, profesors