Grāmata

Keto diēta iesācējiem

ISBN kods:
789934095528
Pievienots:
03.01.2022
Izdevējs:
Zvaigzne ABC
Autors:
Eimija Ramosa
Tulkojums:
Sintija Zariņa
Vāki:
Cietie vāki
Lappušu skaits:
160
Svars (gr.):
655
Grāmata nav pārdošanā!

VISS IR IZMĒĢINĀTS: ATKINSA, ZONU, SVAIGĒŠANAS, VIDUSJŪRAS DIĒTA – saraksts ir bezgalīgs. Tomēr svaru zaudēt tā arī nav izdevies. Tātad kaut kas jāmaina.

Pētījumos atklāts, ka, ievērojot ketogēno (keto) diētu, cilvēkiem ir izdevies uzlabot veselību un iegūt tievāku vidukli. Atbilstoši keto diētas pamatprincipam uzturā jālieto mazāk ogļhidrātu, bet vairāk tauku. Tātad tievētājs ar prieku var turpināt baudīt ierasto pārtiku, ieskaitot bekonu, olas un piena produktus.

Grāmatas par ketogēno diētu mēdz būt tik visaptverošas, ka šķiet neticami, ka to vispār iespējams ievērot. “Keto diēta iesācējiem” ir patīkams izņēmums. Autore grāmatā ir iekļāvusi būtisku informāciju un precīzas norādes, ieskaitot maltīšu plānus, atbalstu diētas ievērošanā un veselīgas receptes, lai ēšana atbilstoši keto principiem būtu viegla.

• Pie diētas jums palīdzēs pierast 14 dienu maltīšu plāns ar viegli pagatavojamām brokastīm, pusdienām, vakariņām un uzkodām. Ir iekļauts pat pirkumu saraksts!

• 75 viegli pagatavojamu ēdienu receptes – tik labas, ka jūs pat neilgosieties pēc ogļhidrātiem. Lielāko daļu ēdienu var pagatavot 30 minūtēs vai vēl ātrāk, un tajos parasti ir 5 vai mazāk galvenās sastāvdaļas.

• Šajās receptēs ikviens atradīs kaut ko piemērotu sev – daudzi ēdieni nesatur glutēnu vai piena produktus, neizraisa alerģijas un ir piemēroti pat veģetāriešiem. Būtu lieliski, ja visa ģimene varētu ievērot keto diētu!

• Grāmata piedāvā vairākas noderīgas interneta mājaslapu adreses un lietotnes, kā arī padomus ēšanai ārpus mājām un diētas uzturēšanai.

Ar grāmatu “Keto diēta iesācējiem”, ketogēno dzīvesveidu ievērot ir pavisam vienkārši.

No angļu valodas tulkojusi Sintija Zariņa.