Grāmata

Lasīsim kopā

ISBN kods:
9789984464114
Pievienots:
09.01.2020
Izdevējs:
RaKa
Autors:
Daiga Kaže
Vāki:
Mīkstie vāki
Lappušu skaits:
40

€ 8.40 (ar PVN)


40 lpp + krāsaini pielikumi .Grāmatā apkopotas autores pasakas un stāsti, kuriem pievienots metodiskais materiāls darbu analīzei. Metodiskais materiāls balstīts uz kompetences (lietpratības) attīstību, kā to nosaka pirmsskolas izglītības vadlīnijas (Ministru kabineta noteikumi Nr. 716, 21.11.2018.).

Materiāla izmantošana attīsta gan prasmes valodu un mākslu jomā, gan caurviju prasmes kritiskajā domāšanā un radošumā, izpratni par vērtībām un tikumiem. Materiālu var izmantot arī citu literāro darbu analīzei.

Grāmatas autore jau vairāk nekā 20 gadus strādā pirmsskolā. Par ieguldījumu darbā viņa saņēmusi Martas Rinkas balvu. Autore ir sarakstījusi vairākas bērnu grāmatas, savas pasakas regulāri lasa radio, ir vairāku bērnu dziesmu autore. „Izdevniecībā RaKa” iznākusi viņas grāmata „Iepazīstam Latviju kopā ar bērniem”.

Šajā krājumā ievietotās pasakas mudina padomāt par daudziem aktuāliem tematiem- attiecībām ģimenē, attieksmi pret dabu, mājdzīvniekiem un tehnoloģijām. Grāmatu var izmantot pirmsskolas skolotāji un vecāki. Pasakas ir arī interesanta lasāmviela.