Grāmata

Lidojuma trajektorija

ISBN kods:
9789984359656
Pievienots:
04.12.2019
Izdevējs:
Kontinents
Autors:
Kārena Vaita
Vāki:
Cietie vāki
Grāmata nav pārdošanā!

Džordžija Čeimbersa ir izcila senlietu pazinēja – pētot svešus stāstus, viņa bēg pati no savas pagātnes. Reiz pie Džordžijas ierodas kāds pievilcīgs svešinieks ar izsmalcinātu porcelāna tasīti rokās. Tasīte ir piederējusi viņa vecmāmiņai, un tā ir rotāta ar neparastu rakstu – bitēm, kas gluži kā maģiskā dejā iemūžinātas lidojuma laikā. Džordžija saprot, ka šo rakstu jau ir redzējusi. Savā bērnībā. Laikā, kad viņa vēl bija pavisam cits cilvēks.

Lai noskaidrotu vērtīgā atraduma izcelsmi, Džordžija dodas pie savas ģimenes, no kuras reiz viņa aizbēga uz neatgriešanos un kura viņu nemaz negaida. Šī ir pēdējā iespēja salabt ar māsu, kura viņu uzskata par savu ļaunāko ienaidnieci…

Kārena Vaita ir New York Times un USA Today bestselleru autore. Viņa sarakstījusi vairāk nekā divdesmit piecus romānus, kas tulkoti dažādās pasaules valodās un izdoti gandrīz divos miljonos eksemplāru. Lidojuma trajektorija ir lieliski uzrakstīts stāsts par kādu ģimeni, kas lausku pa lauskai liek kopā savu izpostīto laimi. Šie cilvēki ir dziļi sāpinājuši cits citu. Bet vienlaikus viņi mīl cits citu vairāk par visu pasaulē. Lidojuma trajektorija pierāda – mīlestība spēj sadziedēt nesadziedējamo.

Neaizmirstama un sirdsgudra grāmata.

The Florida Times-Union

Izcila ģimenes drāma, kas liks gan smieties, gan valdīt asaras.

Publishers Weekly

Tam, kurš ievāks medu, ir jābūt gatavam izturēt bišu dzēlienus.

Debija Makombera