Grāmata

Lielais restarts

ISBN kods:
9789934576454
Pievienots:
09.05.2023
Izdevējs:
Lietusdārzs
Vāki:
Mīkstie vāki

€ 12.57 (ar PVN)


Kari, terorisma akti, pandēmija, ekoloģiskas katastrofas, finanšu krīzes... Laikam gan vairākums pasaules iedzīvotāju atzīs, ka jūtas arvien stiprāk apdraudēti un cer, ka kāds ģēnijs, organizācija  vai cits spēks laikus atradīs risinājumu, kas cilvēces gaitu ievirzīs drošākā gultnē... Meklētāju un risinājumu ideju netrūkst, un to vidū redzama vieta ir plānam, ko sauc par lielo restartu. 

Kas ir lielais restarts? Vai tas dod cerību katram vai, gluži otrādi,  lielāko cilvēces daļu draud iegrūst  bezcerīgā verdzībā? Vai iespējamā Ceturtā industriālā revolūcija būtu jāgaida ar gavilēm vai jācīnās pret to? Vai tā sauktie globālisti ir ļaunuma iemiesojums vai domātāji, kuriem var piekrist, nepiekrist vai daļēji piekrist?

Šie jautājumi iezīmē tās problēmas, kurām pievērsies Alekss Džounss (Alex Jones),  viens no visvairāk apspriestajiem un viscītīgāk cenzētajiem  cilvēkiem ASV  radio un televīzijā. Izmantojot saukli “Norisinās karš par jūsu prātu!”, Džounss izaicina lielos plašsaziņas līdzekļus ar savu ikdienas raidījumu “Aleksa Džounsa šovs” (The Alex Jones Show ), pārraidot jaunumus, kurus globālisti, lielā restarta arhitekti, vēlas paturēt slepenībā. Arī viņa grāmata The Great Reset guvusi lielu atbalsi gan dedzīgu piekritēju, gan noliedzēju, gan domājošu diskutētāju rindās.

Apgāds “Lietusdārzs” laidis klajā šo darbu latviešu valodā – “Lielais restarts”. Džounss ar savu šovu un arī šo grāmatu cenšas sasniegt pēc iespējas vairāk siržu un prātu, jo uzskata, ka, informējot cilvēkus par varas patieso būtību, mēs varam veicināt īstas debates par cilvēces likteni un ļaut cilvēcei attīstīties uz sakārtotāku sistēmu, kuras pamatā būs cilvēki un viņu brīvās gribas un integritātes saglabāšana.

 

Vai Aleksam Džounsam tiešām ir taisnība? Vai šīs grāmatas kaismīgais vēstījums var palīdzēt rast risinājumu visas pasaules lielajām problēmām? Bet varbūt autors tikai izmanto daudzu cilvēku  tieksmi ticēt visdažādākajām sazvērestības teorijām?

Lasītājam tiek dota iespēja padomāt par jauno pasaules kārtību...

 

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga