Grāmata

Mātes diena

ISBN kods:
9789934089312
Pievienots:
01.03.2021
Izdevējs:
Zvaigzne ABC
Autors:
Nele Noihausa
Vāki:
Cietie vāki
Lappušu skaits:
528
Grāmata nav pārdošanā!

Kādā vecā, lielā mājā tiek atrasts tās īpašnieka līķis. Mirušais ir Teodors Reifenrāts. Tomēr tas nav vienīgais nepatīkamais atradums, kas sagaida galveno kriminālinspektori Piu Zanderi, – voljērā līdzās galīgi novārdzinātam sunim tiek atrasti apgrauzti cilvēka kauli.

Kopš sievas nāves Teodors Reifenrāts ir dzīvojis ļoti noslēgti, tomēr neviens no apkārtnes iedzīvotājiem nespēj noticēt, ka viņš varētu būt vainojams slepkavībā. Tiesu mediķiem izdodas identificēt dažus upurus, kas tikuši nogalināti jau pirms daudziem gadiem. Tās ir sievietes, un viņas visas ir pazudušas kādā maija svētdienā.

Pia ir pārliecināta, ka īstais slepkava vēl nav zināms. Viņš, visticamāk, noskata savu nākamo upuri. Piai un Oliveram fon Bodenšteinam ir jāpasteidzas, jo tuvojas maijs...

Nele Noihausa (dz. 1967) ir vācu rakstniece, kuras romāni par Olivera un Pias izmeklētajiem noziegumiem ir populāri daudzās pasaules valstīs un jo īpaši Vācijā. Rietumhesenes policijas prezidents Nelei Noihausai piešķīris goda kriminālkomisāres titulu. “Mātes diena” ir piektais autores romāns, kas tiek izdots latviešu valodā.

No vācu valodas tulkojis Juris Miesnieks.