Grāmata

Medaljons (Vakara romāns februārī)

ISBN kods:
9789934291593
Pievienots:
06.02.2023
Izdevējs:
Latvijas Mediji
Autors:
Dace Judina
Vāki:
Mīkstie vāki ar atloku
Lappušu skaits:
225

€ 5.20 (ar PVN)


Romāns “Medaljons” turpina triloģijas pirmajā romānā “Vēstule” aizsākto vēstījumu par četriem galvenajiem varoņiem – režisori, reklāmas un dizaina aģentūras RiKa īpašnieci Ritu Kadiķi, skarbo advokātu Marku Boldinu alias Buldogu, dzīvē daudz rūgtuma piedzīvojušo vientuļo divu bērnu māmiņu Ditu Stropu un lādzīgo bārdaini Mārču Ziediņu, Latgales kokamatnieku un svētbilžu gleznotāju.

Saņēmusi vēstuli no cienījamiem vācu notāriem ar aicinājumu pārņemt savas īstās vecmāmiņas mantojumu, Rita Kadiķe nonāk grūtas izvēles priekšā: vai uzzinot vecāku ilgi slēpto patiesību par savu izcelsmi, turpmāk dzīvot kļūs vieglāk vai tieši pretēji?.. Kopā ar mīļoto vīrieti, advokātu Marku un viņa četrkājaino draugu, balto amerikāņu buldogu Ramšteinu, Rita dodas uz Brēmeni, uzticot biroju, dzīvokli un trīs kaķus savai bijušajai audzēknei, tagad – jaunajai asistentei Ditai Stropai.

Pirmoreiz mūžā saskārusies ar tik milzīgu atbildību, Dita vairāk par visu baidās kaut ko izdarīt nepareizi, taču, kā par spīti, viņas dzīve atkal sāk neparedzami virpuļot. Dzīvei ir visai savdabīga humora izjūta, un Ritu Kadiķi, romantiski apcerīgā noskaņā atgriežoties no komandējuma, gaida viens otrs nepatīkams pārsteigums...