Grāmata

Mēness māsa, 5

ISBN kods:
9789934081996
Pievienots:
20.05.2019
Izdevējs:
Zvaigzne ABC
Autors:
Lūsinda Railija
Vāki:
Cietie vāki
Grāmata nav pārdošanā!

Pēc mīļotā tēva – noslēpumainā miljardiera Pā Solta, kā viņu dēvēja adoptētās meitas, – negaidītās nāves Tigija pārceļas uz nomaļu, mazapdzīvotu vietu Skotijā. Tur viņai tiek piedāvāts sirdij tīkams darbs: rūpēties par dzīvniekiem plašajā muižas saimniecībā, kas pieder Čārlijam Kinērdam.

Tigijas mierpilnā dzīve mainās, kad Čilijs, vecs čigāns, kurš īpašumā dzīvo jau daudzus gadus, izstāsta par sen izteiktu pareģojumu, kas vēsta, ka tieši viņš aizvedīs Tigiju uz dzimteni Granadā Spānijā... Tur, pie varenās Alhambras, Tigija atklāj savu saistību ar leģendāro Sakromontes čigānu kopienu, no kuras cēlusies La Kandela – izcilākā tālaika flamenko dejotāja.

Tigija izzina eksotisko un sarežģīto ģimenes pagātni un apdāvinātas čigānu bruja uzraudzībā sāk apzināt un izkopt iedzimto dziedināšanas talantu. Bet pienāk brīdis, kad viņai ir jāizlemj, vai palikt pie jaunatrastās ģimenes vai arī atgriezties Skotijā pie Čārlija...

Lūsinda Railija ir īru rakstniece, kuras romāni ir tulkoti vairāk nekā trīsdesmit valodās un pārdoti vairāk nekā piecpadsmit miljonos eksemplāru. Romānu cikla “Septiņas māsas” pamatā ir teiksmas par Septiņu Māsu zvaigznāju.