Grāmata

Mirdada grāmata

ISBN kods:
9789984311135
Pievienots:
01.07.2022
Izdevējs:
Madris
Autors:
Mihails Naīme
Vāki:
Cietie vāki
Lappušu skaits:
160

€ 10.00 (ar PVN)


Grāmata vēsta par to, kas ir svarīgs ikvienam: mīlestība un naids, ticība un nodevība, laiks un nāve, labais un ļaunais. Autors meistarīgi savij leģendu, mistiku, filozofiju un dzeju spēcīgā alegoriskā līdzībā, palīdzot cilvēkiem atklāt dzīves jēgu un sniedzot atbildes uz daudziem jautājumiem. Apbrīnojami, ka galvenais varonis Mirdads runā tieši par tam problēmām, kas cilvēkus satrauc arī šobrīd, mudina paskatīties uz notiekošo no cita skatpunkta, ar iejūtību, sapratni un mīlestību! Iespējams, grāmatā atradīsiet atbildi arī uz jautājumu, vai Mirdads bija noslēpumainais leģendām apvītā Noasa šķirsta pasažieris...

‍Pirmo reizi darbs publicēts 1948. gadā un kopš tā laika tiek atkārtoti izdots daudzās pasaules valstīs.
‍Mirdada grāmata tiek uzskatīta ne tikai par Mihaila Naīmes garīgas domas virsotni, bet arī par garīgās gudrības šedevru.

Mihails Naīme (1889 - 1988) ir libāņu - amerikāņu rakstnieks, filozofs, esejists, stāstu un romānu autors, literatūras vēsturnieks un kritiķis, sociāli politisku rakstu autors. Atzīts par vienu no pieciem arābu literatūras dibinātājiem. Sarakstījis 31 grāmatu, no kurām katra ir atzīta par klasiku gan arābu, gan angliski runājošajās valstīs. Kopējais viņa darbu skaits tuvojas simtam.