Grāmata

Nemosties

ISBN kods:
9789984359625
Pievienots:
04.11.2019
Izdevējs:
Kontinents
Autors:
Liza Lolere
Vāki:
Cietie vāki
Grāmata nav pārdošanā!

Izcila grāmata… īsti amerikāņu kalniņi!

Endžela Mārsonsa

Doktore Aleksa Teilore pamostas piesieta pie operāciju galda. Viņa ir pilnībā sagatavota ķirurģiskai operācijai. Tikai cilvēks, kas stāv viņai blakus un ir aizklājis seju ar masku, nav ārsts. Viņš uzdod Aleksai jautājumu, uz kuru ir viena pareizā atbilde...

Kad Aleksa vēlāk attopas slimnīcas uzņemšanas nodaļā, viņa saprot, ka nav fiziski ievainota. Sievietes stāstam neviens netic – ne kolēģi, ne radinieki, ne līgavainis, ne policija.

Arī pašai Aleksai sāk likties, ka viņa to visu ir iztēlojusies.

Neilgi pēc šī atgadījuma slimnīcā tiek ievesta jauna sieviete – viņas pēdējos vārdus dzird tikai Aleksa. Un tie ir biedējoši līdzīgi atbildei, kuru viņa bija izkliegusi vīrietim maskā... Aleksa saprot, ka ir iesaistīta nežēlīgā spēlē. Spēlē, kura ir tik labi maskēta, ka citiem izskatās pēc absolūtas nejaušības.

Nemosties ir Lizas Loreles debijas romāns, kas acumirklī iekarojis pasaules uzmanību. Šis ir spožs psiholoģiskais trilleris – tajā lasītājs gluži kā amerikāņu kalniņos traucas pa cilvēka prāta labirintu, kurā pašam ir jāiezīmē robeža starp labo un ļauno, starp iztēloto un īstenību.

Šis romāns tā aizrauj, ka to nav iespējams beigt lasīt.

Šis romāns ir tik asinis stindzinošs, ka par to nav iespējams nedomāt.