Grāmata

Noķeriet mani

ISBN kods:
9789984359687
Pievienots:
15.01.2020
Izdevējs:
Kontinents
Autors:
Liza Gārdnere
Vāki:
Cietie vāki

€ 11.45 (ar PVN)


Šarlīna Grānta ir pārliecināta, ka drīz mirs. Pēdējos gados viena pēc otras ir nogalinātas viņas labākās draudzenes. Tajā pašā datumā, tajā pašā laikā. Šarlīna ir pēdējā, kas palikusi dzīva, un liktenīgā diena strauji tuvojas.

Tomēr sieviete negrasās padoties bez cīņas. Šarlīna uzmeklē Bostonas labāko detektīvi Didī Vorenu un lūdz, lai viņa izmeklē šo lietu.

Nav nekādu pierādījumu, nekādas redzamas saistības starp slepkavībām. Ir tikai satricinošais Šarlīnas stāsts, kurā iedziļinoties Didī sāk atklāt arvien vairāk noslēpumu. Kurš ir pastrādājis neatrisinātās slepkavības? Vai Šarlīna Grānta tiešām ir tā, par ko uzdodas? Atbildes uz šiem jautājumiem jāatrod tūlīt pat, jo laika atskaite jau ir sākusies...

Liza Gārdnere tiek dēvēta par psiholoģiskā trillera meistari. Viņa ir uzrakstījusi vairāk nekā 20 romānu, kas ieguvuši pasaules atzinību un literārās godalgas. Rakstnieces jaunākais romāns “Noķeriet mani” lasītājus ieraus aizraujošā notikumu virpulī, kurā katram pašam nāksies iezīmēt robežu starp meliem un patiesību.

Biedējoši reāli.

People

Šī grāmata izraisīs atkarību – no paša pirmā teikuma līdz pat satricinošajām beigām.

Brit & Co