Grāmata

Peļu stāsti

ISBN kods:
9789934572968
Pievienots:
18.01.2023
Izdevējs:
Jumava
Autors:
Jevgēnija Karlina, Natālija Koļcova
Vāki:
Cietie vāki
Lappušu skaits:
72
Grāmata nav pārdošanā!

Jūsu rokās ir nonākusi unikāla bērnu grāmata, kuras autore ir talantīga psiholoģe, un tā noteikti varētu kļūt par vienu no jūsu ģimenes mīļākajām grāmatām. 12 aizraujoši un izglītojoši stāsti, kas palīdzēs attīstīt bērna emocionālo inteliģenci, ieinteresēs viņu un padarīs piepildītu un neatkārtojamu jūsu kopā pavadīto laiku ar bērnu.
Grāmatas galvenais varonis – Kaķis Arčibalds un 4 pelītes-draudzenītes, atšķirīgas gan izskata ziņā, gan raksturā, tomēr, neskatoties uz to, draudzīgas un spējīgas savstarpēji rast risinājumu neparastās situācijās, kādas mēdz būt jebkurās attiecībās. Viņas dzīvo Peļu pilsētā, viena ar otru satiekas, sacenšas, dodas ceļojumos, svin svētkus, iemīlas un dara vēl daudz ko citu.
Grāmatā aprakstītās situācijas pieskaras tādiem būtiskiem jautājumiem kā draudzība un mīlestība, kā pareizi rīkoties un reaģēt noteiktā situācijā, paužot savas emocijas, kā rūpēties vienam par otru, un kā, esot tik dažādiem, tomēr palikt kopā. Grāmata sevī apvieno:

aizraujošus notikumus;
brīnišķīgas ilustrācijas;
gardu cepumu recepti, ar ko tiks galā pat bērni;
plānus, shēmas, kartes;
draudzīgas dzīves noteikumus;
iespēju ar bērnu parunāties un pārdomāt par svarīgo.
Grāmatā veiksmīgi savienoti sižeti, vēstījuma veids, vizuālais noformējums un savstarpējās saskarsmes likumi, kas tiek pasniegti nevis moralizējot, bet ar humora pieskaņu