Grāmata

Sapnis par viņu un mūziklu

ISBN kods:
9789934094620
Pievienots:
22.06.2021
Izdevējs:
Zvaigzne ABC
Autors:
Mērija Elizabete Kalniņa
Vāki:
Cietie vāki
Lappušu skaits:
368

€ 11.68 (ar PVN)


Mūsu sapņi ir perfektas ilūzijas. Jo kvēlāk mēs ticam un ceram, jo grūtāk ir samierināties ar realitāti.

Laura Rietuma ierodas Parīzē, lai piepildītu savu sapni – iegūtu galveno lomu mūziklā “Tristans un Izolde”. Jau piecus gadus viņa ilgojas ne vien kļūt par Izoldi, bet arī iekarot sava elka un mūža mīlestības – mūzikla zvaigznes Džuliana Barē – simpātijas.

Pēc laulības šķiršanas Džulians Barē necer atgūt to, ko izlaidis no rokām. Zaudējis sievas mīlestību, viņš vairs sievietēm nedod neiespējamus solījumus un nelolo veltas cerības, saistoties ar vienu vienīgu noteikumu: “Viena lieliska nakts, un nākamās reizes nebūs.”

Dodot Džulianam iespēju, Laura ir pārliecināta, ka saņēmusi sava sapņa piepildījumu… līdz brīdim, kad viņas ilūziju tornis bīstami sašķiebjas un nevainojami izsapņotā dzīve tiek apgriezta kājām gaisā.

Ja nu vīrietis, kuru Laura vēlas, patiesībā nav tas, kurš viņai vajadzīgs? Ja nu dzīšanās pēc iedomu tēla ir vien izmisīgi centieni noliegt realitāti… realitāti, kas piepeši šķiet vilinošāka par kvēlākajiem sapņiem?

Mērija Elizabete Kalniņa (2000) ir tiesību zinātnes studente, kuras dzīves kaislība ir ne vien rakstīšana, bet arī vēsture un kriminoloģija. Autores pārliecinošais pieteikums latviešu romantiskajā literatūrā – viegluma un aizrautības caurvītais debijas romāns “Sapnis par viņu un mūziklu” – ir Apgāda Zvaigzne ABC romānu konkursa laureāts.