Grāmata

Sestdienas rīta skrējiens parkā

ISBN kods:
9789994250026
Pievienots:
09.12.2020
Izdevējs:
Kontinents
Autors:
Džūlsa Veika
Vāki:
Cietie vāki
Grāmata nav pārdošanā!

Šis ir stāsts par divām sievietēm. Viena ir jauna – Klēra, lieliska grāmatas varone. Otra ir vecāka, Hilda – patiešām īsts dārgakmens. Viena meklē dzīves mērķi. Otra meklē piedzīvojumus. Abām ir vajadzīgs draugs.

 

Kad Klēra gluži nejauši iepazīstas ar satriecošu svešinieku, viņa pat nenojauš, cik ļoti šī sastapšanās ietekmēs viņas attieksmi pret dzīvi. Drīz vien Klēra attopas starp divām māsasmeitām, kurām pietrūkst ģimenes, jauniem sirdsdraugiem, kas iedvesmo, un noplukušu, bet draudzīgu suni.

 

Šī ir brīnišķīga lasāmviela par ģimeni, kuru tu pats izvēlies. Sirsnīgs stāsts ar pozitīvu vēstījumu lasītājam – par to, ka katram cilvēkam ir vajadzīgs otrs cilvēks.

 

Džūlsa Veika ir uzrakstījusi 14 bestselleru, kurus mīl un apbrīno visi autores daiļrades cienītāji. To, ka vēlas kļūt par rakstnieci, viņa saprata jau desmit gadu vecumā. Rakstniecība Džūlsas dzīvē vienmēr ir gājusi ar viņu soli solī, līdz 2014. gadā tika izdots viņas pirmais debijas romāns. Sestdienas rīta skrējiens parkā ir piepildīts ar mīlestību un dzirkstošu humoru. Tas ir stāsts par jauniem sākumiem, patiesu draudzību un par negaidītām situācijām, kurās var atrast laimi.

 

 

Šī ir kā iedvesmojoša pasaka par sevis atklāšanu – tu nevēlēsies palaist garām ne mirkli!

Goodreads