Grāmata

Šķirti kopā

ISBN kods:
9789934250590
Pievienots:
20.07.2022
Izdevējs:
Kontinents
Autors:
Elizabete Bakena
Vāki:
Cietie vāki
Lappušu skaits:
488

€ 14.50 (ar PVN)


Enijas un Toma dzīvē, šķiet, netrūkst nekā. Ir omulīga māja, ir darbs, kas sniedz gandarījumu un materiālu stabilitāti, un trīs pieauguši bērni.

Taču ne viss ir tā, kā izskatās. Gruzd sens aizvainojums un nomoka skaļi neatzīta vainas apziņa. Viņi dzīvo zem viena jumta, tomēr gulta katram ir sava. Ir arī kāds noslēpums, par kuru Toms vilcinās runāt, un, kad tas notiek, atklāsme līdzinās zemestrīcei. Šis satricinājums draud izpostīt visu, kas viņiem vēl palicis.

Ja Toms un Enija vēlas pārciest šo negaidīto vētru, viņiem ir jāieskatās kopīgajā pagātnē un jāatmodina mīlestība, kas viņus reiz vienojusi. Bet vai tas izdosies, vai šis mēģinājums tikai vēl vairāk attālinās viņus vienu no otra?

Elizabete Bakena ir panākumiem bagāta rakstniece, vairāku starptautisku romānu autore, kuras darbi pārdoti daudzos miljonos eksemplāru. Šķirti kopā ir emocionāli piesātināts un aizraujošs romāns par piedošanu un sirds siltumu, kas spēj no jauna apvienot ģimeni, atdzīvināt laulību un pamodināt aizmigušu mīlestību.

Kad jaunības kaisli un solījumus pamazām ir saēdusi dzīves realitāte… viņa pēta gan vīra un sievas, gan vecāku un bērnu trauslās attiecības, kas ir senas kā pasaule.