Grāmata

Smadzenes izmaina dzīvi

ISBN kods:
9789934576034
Pievienots:
08.05.2018
Izdevējs:
Lietusdārzs
Autors:
Daniels G. Eimens
Vāki:
Mīkstie vāki

€ 12.29 (ar PVN)


Labas ziņas par mūsu smadzenēm!

 

Apgāds “Lietusdārzs” laidis klajā Daniela G. Eimena grāmatu “Smadzenes izmaina dzīvi”, kas vēsta par jauniem atklājumiem smadzeņu pētījumos un piedāvā palīdzību dažādu psiholoģisku problēmu risināšanai. Apjomīgais izdevums var interesēt ļoti plašu lasītāju loku, jo kuram gan nav tuvas... paša smadzenes? Lai cik tās sarežģītas, tās ir mūsu, vai ne? Ir taču tikai normāli, ja mēs vēlamies iepazīt to, kas pieder mums…

 

Grāmatas autors Daniels G. Eimens, medicīnas zinātņu doktors, neiropsihiatrs, vairākas desmitgades veltījis smadzeņu pētījumiem un psiholoģisku problēmu risināšanai. Viņš sarakstījis gandrīz 30 grāmatu par cilvēka smadzeņu darbību un tiek uzskatīts par pasaulē vadošo smadzeņu darbības speciālistu. Viņa psihiatrijas klīnikā veiksmīgi izārstēti simtiem tūkstošu pacientu, kam bijis nepieciešams stiprināt fizisko, garīgo un emocionālo veselību.

Autors savā visaptverošajā grāmatā “Smadzenes izmaina dzīvi” pierāda, ka tādi psiholoģiskie stāvokļi kā trauksme, depresija, nomāktība, dusmas, apmātība, nesavaldība, atkarības un daudzi citi ir cieši saistīti ar noteiktu smadzeņu struktūru darbību. Iepriecinoši, ka Daniels G. Eimens piedāvā efektīvu un praksē pārbaudītu “recepti” šo psiholoģisko traucējumu novēršanai.

 

Darbā vai skolā nespējat koncentrēties? Bieži aizsvilstaties dusmās pat bez īsta iemesla? Ciešat no trauksmes vai depresijas? Vai jums bieži ir slikts garastāvoklis? Nespējat atbrīvoties no kāda kaitīga ieraduma? Vai jums ir grūti veidot jaunas attiecības vai iedraudzēties ar citiem cilvēkiem? Bet varbūt pieredzat problēmas ar dzīvesbiedru? Vai pārlieku raizējaties par lielām un mazām lietām un nespējat izmest no prāta kādu domu? Vai pēdējā laikā saskaraties ar atmiņas problēmām?

 

Daniels G. Eimens savā psihiatra praksē ir izstrādājis mērķtiecīgu un niansētu pieeju visu minēto un daudzu citu ikdienas dzīves psiholoģisko traucējumu ārstēšanai. Autors iepazīstina lasītājus ar pārbaudītu un individuālu metodi šo sarežģījumu risināšanā, izmantojot paša izveidoto “četru loku” sistēmu, kurā iekļautas bioloģiskas, psiholoģiskas, sociālas un garīgas ārstēšanas metodes.

Autors pierāda, ka itin visus psiholoģiskos traucējumus un sarežģījumus iespējams ārstēt un novērst. Šī grāmata sniedz praktisku ārstniecības plānu gan tiem, kuri paši saskaras ar jebkāda veida problēmām, gan tiem, kuri vēlas palīdzēt saviem tuvākajiem sasniegt pilnu personības potenciālu.

 

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.