Grāmata

Solis līdz altārim

ISBN kods:
9789934310669
Pievienots:
26.07.2022
Izdevējs:
Zvaigzne ABC
Autors:
Ilze Aizsila
Vāki:
Cietie vāki
Lappušu skaits:
368

€ 14.02 (ar PVN)


Ir 2020. gads. Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Teiksma saņem domes priekšsēdētāja Donāta ultimātu – steidzami rast veidu, kā glābt novadu no apvienošanas ar citu. Ideju trūkst, taču apspriedes laikā dzimst pārdroša iecere – izstrādāt iepazīšanās platformu stabilu laulību nodibināšanai un iedzīvotāju skaita palielināšanai. Projektā nekavējoties tiek iesaistīti divi visnotaļ pievilcīgi programmētāji, viens no tiem – Donāta krustdēls.

Teiksma, viņas kolēģe Šarlote un abu domubiedrenes – bibliotekāres – līdz šim bija laimīgi rosījušās savā nodabā pašvaldības mērķiem iekārtotajā senajā muižā. Vai tagad visam patīkami ierastajam tuvojas gals?

Ilze Aizsila (1982) ir ieguvusi sociālo zinātņu maģistra grādu vadībzinātnē, darbojusies tūrismā un sabiedrisko attiecību jomā, rakstītprasmi pilnveidojusi Latvijas Rakstnieku savienības Literārajā akadēmijā. Prozas meistardarbnīcu laikā tapis autores trešais romāns “Solis līdz altārim”. Tāpat kā romāns “Mīlas kastings” (2021), arī šis darbs lasītājus attālina no nopietnās ikdienas, lai uzlabotu omu atbilstoši rakstnieces moto “Literatūra sirdij un dzīvespriekam”.