Grāmata

Svešiniece spogulī

ISBN kods:
9789934250163
Pievienots:
05.05.2021
Izdevējs:
Kontinents
Autors:
Liva Konstantīna
Vāki:
Cietie vāki
Lappušu skaits:
416
Grāmata nav pārdošanā!

Tuvojas Edisones kāzu diena, tomēr viņa šo lielo notikumu nemaz negaida. Nē, līgavainis nav vainīgs, viņš ir brīnišķīgs vīrietis. Pie vainas ir tas, ka Edisone nezina, kas viņa patiesībā ir. Pirms dažiem gadiem viņa tika atrasta asiņojam Ņūdžersijas štata automaģistrāles malā. Ķermeņa savainojumi tika izārstēti, bet atmiņa Edisonei tā arī neatgriezās. Viņa nezina savu īsto vārdu un nezina, kāpēc attapusies uz maģistrāles. Bet pats briesmīgākais ir tas, ka Edisone nespēj atbrīvoties no sajūtas – viņa ir izdarījusi kaut ko ļoti, ļoti sliktu…

Tajā pašā laikā kādā elegantā Bostonas piepilsētas namā Džūljens mēģina saprast, kas ir noticis ar viņa mīlošo, gādīgo sievu Kasandru, kura pirms diviem gadiem pazudusi bez pēdām. Viņa taču nemūžam labprātīgi nepamestu ne vīru, ne septiņus gadus veco meitu... vai varbūt tomēr?

Liva Konstantīna ir pseidonīms divām talantīgām māsām – Linnai un Valērijai. Viņas ir uzrakstījušas vairākus starptautiskus bestsellerus, kuri tulkoti 27 valodās, izdoti 32 valstīs un pārtop televīzijas un mākslas filmās. Svešiniece spogulī ieved lasītājus aizraujošā drāmā, kas tiek izstāstīta tikai Livai Konstantīnai raksturīgajā spožajā manierē, neaizmirstot par psiholoģiskajam trillerim vajadzīgo spriedzes devu un galvu reibinošiem pavērsieniem.

Ļoti saistoši! Ir līdzsvarots personāžu raksturojums un trilleriska spriedze, tāpēc šī grāmata ir lieliska lasāmviela nedēļas nogalei.

Liza Gārdnere, New York Times bestselleru autore

Liva Konstantīna iesprauž savu karodziņu vietā, ko par savu ir pasludinājušas tādas meistares kā Liza Gārdnere un Karīna Slotere.

Providence Journal

Šis trilleris noturēs lasītāju nemitīgā spriedzē. Tas ir stāsts par mīlestību un manipulēšanu, kurā nav saprotams, kam uzticēties, un nav nojaušams, kāds būs atrisinājums. Fināls pārsteigs visus.