Grāmata

Tā stunda nāk

ISBN kods:
9789984359168
Pievienots:
10.06.2021
Izdevējs:
Kontinents
Autors:
Džefrijs Ārčers
Vāki:
Cietie vāki
Grāmata nav pārdošanā!

Tā stunda nāk sākas ar pirmsnāves vēstules nolasīšanu. Tā spēcīgi ietekmēs Harija un Emmas Kliftonu, kā arī Džailsa Beringtona un lēdijas Virdžīnijas dzīvi.

Džailsam ir jāizlemj, vai aiziet no politikas un glābt mīļoto sievieti Karīnu, kas atrodas aiz dzelzs priekškara. Bet – kas ir Karīna? Patiešām iemīlējusies sieviete vai tomēr spiedze?

Lēdijai Virdžīnijai draud bankrots, un viņa neredz izeju no finansiālajām problēmām – līdz brīdim, kad tiek iepazīstināta ar nelaimīgo Sairusu T. Grāntu III, kas no Batonrūžas Luiziānas štatā ASV ieradies Anglijā, lai noskatītos sava zirga skrējienu karaliskajā Eskotā.

Sebastjans Kliftons tagad ir vadošs Fārtingu bankas darbinieks un darbaholiķis, un viņa personīgā dzīve sabrūk, kad viņš iemīlas skaistajā indietē Prijā. Diemžēl viņas vecāki jau ir izvēlējušies līgavaini meitai. Tikmēr Sebastjana sāncenši Eidrians Slons un Dezmonds Melors nenogurstoši cenšas sakaut gan viņu, gan bankas valdes priekšsēdētāju Hakimu Bišaru.

Tā stunda nāk ir priekšpēdējā grāmata Kliftonu hronikā un – gluži tāpat kā piecas iepriekšējās – ir iekļuvusi The New York Times un The Sunday Times bestselleru sarakstos.

Džefrijs Ārčers, kas sacerējis romānus, tostarp grāmatas Atbildi zina tikai laiks, Ar svešu vārdu, Bīstamie sakari, Atriebība: “Bakingemas” pirmais reiss” un Stiprāks par zobenu, ir iekļauts pasaules bestselleru autoru sarakstos, viņa darbi izdoti 97 valstīs un pārdoti 275 miljonos eksemplāru visā pasaulē.

Viņš ir vienīgais rakstnieks, kurš bijis pirmais daiļliteratūras, īso stāstu un dokumentālo stāstu bestselleru topos.

Aizgrābjoši... kad jūs jau gaidāt, ka visi dzīpari beidzot tiks sasieti vienā mezglā, Ārčers pēdējās nodaļas pēdējā rindkopā piedāvā pavērsienu, kas līdzinās bumbas sprādzienam.
Sunday Express

Mani aizrāva un aizkustināja šis stāsts. Es nevēlos sabojāt jums lasīšanas prieku, tādēļ neko vairāk neatklāšu. Nestāstīšu arī par tikai šim autoram raksturīgo sižeta spējo pavērsienu.
Daily Mail